Bucharest Charity Fashion Show a fost un succes iar pentru programul „Ajuta o mama sa se ridice” s-au strans din licitatie, pachete de sponsorizare, tombola si participari individuale peste 100 000 de euro, fonduri ce vor fi directionate catre asigurarea de servicii medicale si tratamente pentru cele 1200 de mame fara venituri inscrise la Policlinica Sociala Baba Novac.

Intr-un show de moda, culoare si fapte bune, evenimentul a reunit toate elementele de care avea nevoie pentru a fi spectaculos. Peste 200 de participanti printre care vedete, manechine, designeri de moda, oameni importanti de afaceri, reprezentanti media, medici si personalitati si-au dat mana pentru a se aduna o suma semnificativa necesara continuarii programului nostru.

Va reamintim ca evenimentul a avut trei tineri ca initiatori, trei elevi in ultimul an la Scoala Americana, care au ales sa isi dedice timpul si resursele cauzei fundatiei noastre. Este vorba despre Ioana Tiriac, Gloria Muresan si Parsa Kanani. Fiecare dintre cei trei tineri au demonstrat miercuri seara ca implicarea in cauze sociale nu are nici varsta si nici pozitie sociala, ca oricine poate ajuta cu cat de putin si acest lucru conteaza enorm. La eveniment au fost prezenti, cu mandrie, cei mai apropiati membri ai familiilor celor trei. Din public, Ion Tiriac si-a sustinut activ fiica, pe Ioana; Nelu, Rita Muresan si bunica paterna s-au bucurat de reusita Gloriei iar tatal Jabar Kanani si fratele lui Parsa au tinut sa il sustina pe tot parcursul acestui eveniment.

Evenimentul insa nu ar fi putut sa aiba loc daca alaturi de cei trei tineri si echipa fundatiei nu ar fi contribuit Alin Galatescu, art Director, a carui maiestrie si profesionalism in a organiza fashion show-ul a fost remarcabila dar si prezentatoarea show-ului, Andreea Esca cea care a reusit sa destinda atmosfera si sa o responsabilizeze spre strangerea fondurilor necesare cauzei. Multumim pentru implicarea si daruirea lor.

Pe scenă cei șase designeri români, Rita Mureșan, Simona Semen, Agnes Toma, Diana Dianu, Aleha Toncea și Aida Lorena si-au prezentat colectiile si au incantat spectatorii cu vestimentatii spectaculoase. Rochiile oferite spre licitatie s-au vandut strangandu-se peste 10 000 euro din vanzarea celor 6 tinute.

 

Mulțumim sponsorilor și partenerilor evenimentului:

Platinum: Jaguar si Land Rover, Elsid

Gold: Mia Baby, CBRE, Intermedicas

Silver: Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Wipro, Ariston, Agricover, Catena, Enayati Group, Monolit, Ariston Romania, Mc Cann, Porsche

Parteneri organizare: Stejarii Country Club, Workers@Work, Universum Events, Event Technology AV, Alexandrion Group, Ella Icon Italia, Icre Caviar.ro, MAC Cosmetics

Parteneri media: Capital, Revista Femeia, Calea Europeana, Agerpres

 

 

 

 

######

 

Programul ”Ajută o mamă să se ridice”: În București, peste 30% din populație nu are asigurări medicale,  dintre care 50% sunt femei, mame și bunici. La Policlinica Sociala Baba Novac acordăm acces gratuit la servicii medicale, investigații și tratamente pentru 1200 de mame fără venituri, prin proiectul ”Ajută o mamă să se ridice!”. 

Acest proiect este susținut cu bunăvoința sponsorilor și partenerilor Fundației, care prin participarea la evenimente și campanii dedicate acestei cauze, contribuie la asigurarea nevoilor medicale ale acestor 1200 de femei dezavantajate. 1200 de mame înseamnă 2000 de copii de care se îngrijesc dar care trăiesc mereu cu teamă că pot rămâne singuri. De aceea, proiectul ”Ajută o mamă să se ridice din nou” are nevoie de sprijin constant.

######

Fundaţia Inovații Sociale Regina Maria este o organizație neguvernamentală care oferă, de peste 7 ani, o gamă largă de servicii medicale gratuite  persoanelor fără venituri şi asigurări medicale si la preturi foarte mici persoanelor cu venituri sub 800 de lei/luna. În plus, în cele două centre educaționale din Clinceni și Băneasa vin zilnic peste 160 de copii din familii defavorizate unde sunt întâmpinați de mai bine de 15 dascăli angajați și voluntari.

In 2017, fundația a lansat nouă programe medicale —Ajută o mamă să se ridice din nou,  Împreună pentru acces la sănătate, Împreună pentru mame și copii sănătoși, Cancerul nu ne mai desparte, Împreună oferim sănătate și demnitate, Împreună pentru sănătate și speranță,  Împreună pentru inimile pacienților sociali, Zâmbete  pentru mame și copii dar și continuarea celor din anii trecuți Programul pentru Sănătatea Femeii, Programul Dentist pentru copiii pacienților sociali și Programul de Grup de suport psihologic pentru femeile bolnave de cancer „Restart la viață”.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.