Cu ocazia crăciunului, am avut niște drumuri de făcut prin țară, pe DN-uri și prin mirificile și mioriticile sate românești. Știți ce am remarcat? Cu cât satul sau orășelul e mai rupt în cur, cu atât are mai multe luminițe potente de crăciun pe stâlpii străzilor.

Și mă gândeam Bă, ce crimă fac nemernicii ăștia de primari, își bat joc de oameni, în loc ca banii ăia să meargă la chestii utile, de care are nevoie comuna, ei plătesc luminițe și curent d-amboulea.

După care am realizat the ugly, naked truth. De fapt, oamenii ăia chiar aia vor, de asta au votat ce au votat. Vor luminițe frumoase, cu care să se mândrească și să se simtă mai tari decât amărâții din satul vecin, care au doar o luminiță cu La mulți ani. Ce dacă ți-e foame, copiii se șterg de muci cu mucii vechi și uscați de ieri, de hârtie igienică ai auzit doar în reclamele de la televizorul sport din bortul sătesc iar chiuvetă în cameră este un păcat, doar animalele au așa ceva.

Așa că da, e bine, să fie luminițe, mă băieți. Să clipocească și să vă simteți bine, să vă încălzească sufletele, că trupurile vi le încălzește Dragnea, cu focurile făcute din trupuri de intelectuali rebegiți de frig, strângând la piept o pancartă pe care scrie #rezist.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.