După cum ziceam de mai demult, sunt un fervent susținător al Stelei din liga 4 sau pe unde e și am renunțat demult la orice înseamnă FCSB și Becali, îmi aduc aminte de ei doar când trebuie să îl tachinez pe dinamovistul cismaru.

Dar poate nu înțelegeți de ce și începeți cu de alea gen dar vai, continuatoarea Stelei din 86, palmaresul, suporterii etc.

Gigi Becali a mai afirmat că Denis Alibec se află în atenţia unul club pentru care nu contează ieşirea nervoasă a jucătorului de la cel mai recent meci şi a adăugat că atacantul va fi reprimit la echipă. “Şi ieri am primit un telefon ca să se intereseze de Alibec, de la o altă echipă. Pe ăia nu îi interesează, l-au văzut şi nici nu ştiu, au zis că dacă a dat un picior unei uşi, nu e mare lucru. Îi interesează jucătorul Alibec, poate spun că face aşa dacă ia 20.000 de euro lună şi că, dacă are 1,5 milioane de euro pe an la ei, poate se comportă altfel. Probabil au alte metode de antrenament sau educaţie fotbalistică. Nu e mare lucru ce a făcut, până la urmă. Acum o săptămână a sunat un impresar care a stat 6 ore la birou ca să facă transferul în Anglia a fost ultima zi şi nu s-a putut. A zis că pe 9 noiembrie revine cu oferta de 10 milioane. Acum, îl dau pe 10 milioane. Ca să îl dau, el trebuie să joace meciul cu Beer Sheva de acasă. Dică o să îl primească; are mână liberă, dar cred că are înţelepciunea să facă ce trebuie. Ce facem, aruncăm 10 milioane pe foc? Dacă nu joacă cu Beer Sheva, o să îl impun eu! Dacă nu joacă la Bucureşti, cu Hapoel, îl iau eu de mână şi o să îl bag pe teren, îl prezint arbitrilor. Îmi bat joc de 10 milioane, ce, sunt tâmpit?“, a declarat Becali.

news.ro
Urăsc orice mizerie de om care se consideră stăpân de sclavi. Țăranul român mizerabil, care a dat de bani și e absolut cunoscător în orice și se pricepe la orice.
Deci uite, cam de aia mi se fâlfâie mie de FCSB și aștept cu interes să văd ce se mai întâmplă cu Steaua. Poate, cine știe, îmi reînvie interesul pentru mingicăreală.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.