Comisia pentru muncă a propus respingerea inițiativei legislative pentru modificarea art.3 alin.(1) din Legea nr.61/1993 privind alocația de stat pentru copii, „întrucât măsurile propuse implică cheltuieli bugetare suplimentare, iar inițiatorii nu precizează sursele financiare necesare”.

Practic, e in regula, pentru ca face parte din strategia pe termen lung a PSD, cea de a educa idioti imbuibati de religie inca de pe bancile scolii, săraciși rupți în cur, idioti ce se transforma in votanti psd si angajati la Antena 3 și mențin partidul acesta la putere pentru totdeauna. E normal, e natural, e o strategie bună pe termen lung.

Dar apar și salvatorii româniei:

Cu toții ne dorim condiții mai bune pentru copiii din România, pentru elevi. Vrem să aibă rechizite mai bune, vrem să aibă haine, vrem să aibă alimentație mai bună. Hai să ne asigurăm că acei bani din alocație vor merge către aceste direcții. Haideți să regândim un alt proiect care să urmărească o mai bună eficiență a cheltuielilor. USR va vota împotriva acestui proiect, dar încurajează elaborarea unui proiect care să urmărească o cheltuire mai eficientă.

zice Horia Botez, de la USR.

În românia sunt 4 200 000 de copii, din care se scad cei care sunt cei de la 18-19 ani, care nu primesc alocatii.

PNL, alaltăieri, a ajutat PSD să treacă o șmenărie, la sectorul 1, prin care o firmă de casă PSD va publica o revistă lunară, pentru prețul de doar 3 milioane de euro, adică vreo 13.5 milioane de lei.

Ieri, lumea bună a fost să îi doneze o carte analfabetului ministru al îânvățământului. A fost o palmă grea pentru el. Abia a reușit să dea comandă servitoarei să îi pună stratul de foie gras mai gros pe franzela adusă de la Paris. De nervi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.