Am fost sigur că declarația acestui limbric este reală și de fapt chiar asta intenționează să facă.

29 iunie 2017: Ministrul Finantelor din Guvernul Tudose a revenit joi dupa votul de investire din Parlament asupra declaratiei de la pranz in care anunta desfiintarea Pilonului II de pensii. “Imi cer scuze pentru declaratia despre desfiintarea Pilonului II de pensii, a fost o eroare, nu se desfiinteaza”, a declarat Misa, refuzand sa faca alte declaratii.

7 septembrie 2017: „Ca să vă spun în premieră, cred că soluţia spre care ne ducem este să anunțăm populația, în funcţie de nivelul de salarizare, unde e mai bine să își pună banii. La pilonul I, la pilonul II… Toți la pilonul I… Nu desființează nimeni pilonul II, nu îl asasinează nimeni, nu îl chinuie, nu îl schingium, dar va fi opțional. Românul va avea un tablou în față. Eu cu contribuția mea atât obțin pe punctul de pensie, dincolo atât obțin ca randament”, a declarat Mihai Tudose, la Digi24.

Și cam aia o să fie. Populația votantă de PSD va recepționa sfatul guvernului, că acolo e mai bine și Pilonul 2 se va desființa de la sine. Pentru că nu avem nevoie de asigurări private, statul are nevoie de bani să îi dea ca pomeni electorale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.