Știți care e problema cumpărăturilor, atunci când ai doi copii? Nu știi niciodată dacă vor să aibă amândoi la fel sau vor neapărat diferit, ca să nu își spargă capetele. Și e dificil să ghicești ce și cum. De exemplu la PC-uri…de fapt, nu, la PC-uri vă povestesc mâine.

Cert e că stăteam și analizam eu ce monitoare să le cumpăr pentru PC-uri, calculam tot feluri de 2k-uri, unghiuri, luminozități, IPS-uri, etc și, după multă vreme de gândiri, am ajuns la câteva variante intre care mi-era greu să mă decid.

Așa că am aplicat principiul feminin de alegere. Știți acela care spune că o femeie întotdeauna va alege ce e mai bun pe baza culorii. Iubitule, o vreau pe asta. De ce? E roșie.

Am chemat-o pe fiica, i=am arătat monitoarele, a zis că îi place DELL-ul 23 S2318M și aia a fost. Acum stăteam și mă gândeam Mno, bine, dar cu Andrei ce fac, că el nu prea înțelege exact ce e un monitor.

Dar soarta a fost de partea mea, pentru că fiica, după ce a ales, s-a dus în camera lor, țopăind fericită și strigând Eu am monitor frumos și tu nu ai tanananana. Logic, în secunda 2, fiul răcnea lângă mine că vrea și el monitor ca al Aishei. Hai măi tată, să îți arăt și altele, că poate vrei altul. NU, SĂ FIE CA AL AISHEI.

Și ca al ei a fost.

Decizie bună, after all, pentru că oricum alesesem dinainte ce îmi plăcea. Arată foarte elegante, sunt subțiri, exact ce trebuie pentru niște copii. Singura chestie care nu îmi place este că nu au decât intrare DVI, dar am rezolvat-o cu un cablu HDMI-DVI.

Well, cine are copii extrem de fericiți, care rup jocurile în două și au și uitat de Xbox?
Chiar, bine că mi-am adus aminte. Niște recomandări de jocuri pentru zona asta de vârstă? Că mi s-a acrit major de Minecraft, Raymen și Roblox.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.