Nu râdeți, că e adevărat. Ludovic Orban a fost ales președinte al PNL și cred că va fi salvarea PNL.
Gândiți-vă cine era contracandidatul său. Emaciatul ăla de Bușoi, care nici el nu mai știe câte declarații de avere ascunse are și, alături de celălalt ipochimen, Predoiu, sunt gata să salveze PNL-ul la fiecare 2 ani, la alegeri, formând guverne din umbră și ducând PNL din ce în ce mai jos, spre zona zero a partidelor politice, acolo unde e PNȚ-CD-ul lui Pavelescu și Miluț.

Poate nu mai țineți minte, dar Orban a fost singurul care s-a opus uniunii jenante dintre PNL și PSD, în timp ce toate gunoaiele care au pus partidul pe butuci aplaudau la scenă deschisă. Predoiu, Gorghiu, #vacade Țurcanu, Bușoi, toți simțeau cum vin spre ei banii de la buget și posturi de influență.

Da, ok, Orban are multe bube în cap și e profund șantajabil, probabil. Dar eu nu mă aștept de la Orban să fie Cioloș. Mă aștept să reorganizeze partidul, să le dea afară pe actualele târfe care l-au dus sub nivelul USR-ului la locale și să înceapă să formeze o opoziție viabilă la actualul tăvălug care se numește #ciumaroșiePSD.

Bine, știu, am speranțe mari, pentru oameni mici.
Dar totuși.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.