Zilele astea se desfășoară negocieri pe o nouă lege a taximetriei, între COTAR, cotar-lele care reprezintă taximetriștii români și guvern. În fine, nimic spectaculos, încă o lege care nu va sancționa refuzatul curselor fără motiv, ridicarea prețului că așa vrea mușchiu meu și altele.

Faza e alta. COTAR a anunțat că ei nu doresc ca UBER să aibă loc la masa negocierilor, pentru că UBER nu face servicii de taximetrie.

Mno, cât de prost să fii? Serios, cât? După ce plângi de câțiva ani că UBER face taximetrie ascunsă și că practică concurența neloială, acum vii și spui tu, PUBLIC, cu subiect și predicat, că UBER nu face taximetrie?

Proști ar fi cei de la UBER să nu speculeze mediatic această gafă uriașă.

Între timp, taximetriștii și metehnele lor se mută acolo unde e mai ușor și nu există reglementare, pe UBER. Ce faci la faza asta, cui îl reclami? Îi dai rating mic? Ce glumă bună, la ratingul tău de 1 își face 5 curse de 5 și tocmai ți l-a șters.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.