Afacerile cu plante sunt cele mai bănoase afaceri pentru primăriile pesediste. Pentru că sunt plante, sunt justificabile Iată, noi facem sectorul frumos, doar așa a câștigat proxenetul de la S3, A furat maică, dar uite ce flori frumoase a pus. Doar că plantele, după ce sunt vândute la suprapreț, mai și mor. Nu ai ce să faci, dacă vrea dumnezeu să moară, mor. Și trebuie înlocuite, că așa e proiectul.

Anul acesta primăriile psd au o șmenărie cu cineva care importă lalele, pentru că TOATE orașele cu primari pesediști nu au mai plantat tradiționalele micșunele și alte buruieni, ci au lalelizat orice petec de pământ. Desigur, acum, că a fost frig, au murit toate lalele și se lucrează intens la schimbarea lor, pentru că așa e proiectul și, dacă așa a vrut dumnezeu, să moară lalele de frig, punem altele.

Acum, de exemplu, pe bulevardul tineretului, pe TOATĂ lungimea sa, se pune tuia, drept gard viu. Oare cât o fi costat tuia aia și cine i-a decis necesitatea existenței sale efemere?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.