Igor și-a descoperit, de vreo lună, spiritul agresiv de câine de pază. Și latră în stânga și în dreapta, cum i se pare lui. Și vă zic, ciobăneștii au un lătrat de îți cade conținutul colonului pe cracul pantalonului, dacă te ia prin surprindere.

Problema e că nu știm exact care e tipicul după care latră.
La început lătra la țigani. Normal, ne creștea inima, iată, un câine educat, nici nu trebuie să îl dresăm noi, în caz de ceva, știe pe cine trebuie să abordeze, după culoare.

După aia lătra la muncitorii de pe șantier și la cerșetori. Ok, am conchis noi că e din cauza faptului că au haine murdare, iar mirosul său simte chestia asta și îi consideră un pericol pentru casă.

Problema e că, de exemplu, stăteam și o așteptam pe Luna la dentist și a început să latre de să rupă mașina la o babă care trecea trăgând un căruț de cumpărături. Dar știți cum, distructiv, nu reușeam să îl stăpânesc, atât de furios era. Și era setat pe ea, pentru că a stat liniștit, nu a mai lătrat pe nimeni, până când nu s-a întors baba. Moment în care a început iarăși furtuna.

Când a fost la mare, vineri, i s-a năzărit ceva la 2 fete de pe plajă. Am impresia că le-am văzut cum, fizic, li se albesc niște fire de păr de frică și, brusc, au eliberat locația. Ieri ne plimbam pe la Republica, nu avea nimic cu nimeni, se lăsa mângâiat de gagici (nu aveți idee ce pussy bait e un câine gigant) când, brusc, începe să latre un tip în vârstă, curățel, liniștit. Dar știți cum, lătrat de rămânea fără aer de nervi.

Încerc să găsesc o similitudine între personaje.
A, fun fact. Am încercat să îl plimbăm fără zgarda de forță și i-am luat o zgardă frumoasă, din piele, cu ținte, chestii. Era Luna în urma lui ca steagul în vânt, se oprea când se plictisea Igor de mers.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.