Ce zice la gazetuță:

SIVECO Romania a reprezentat tara noastra cu aplicatia „Kazakhstan, land of the great steppe” („Kazahstan, tara marii stepe”) si a obtinut marele premiu la categoria Cultura & Turism. www.worldsummitawards.org/winner/kazakhstan-the-land-of-the-great-steppe/

Acesta este cel de-al treilea titlu mondial WSA obtinut de SIVECO – dupa cele castigate in 2005 (“Cel mai bun continut educational interactiv din lume”) si in 2013 (pentru proiectul “Scoli speciale Portal – CES (Continut educational multimedia interactiv pentru copii cu nevoi educationale speciale)”).

Am citat dintr-un articol webpr de pe hotnews. Articol în care SIVECO e tămâiată ca un măr copt, cu recoarde mondiale, cu mândria de a fi român și angajat la SIVECO și alte rahaturi. Desigur, comentariile la post sunt închise, pentru că nu vrem ca lumea să ne distrugă articolul plătit, nu?

Dacă nu știți, SIVECO, alături de Teamnet, e una din companiile care a căpușat și căpușează statul român pe partea de IT de ani de zile. Irina Socol, fondatoare firmei, a făcut pușcărie pentru evaziune fiscală. SIVECO în continuare participă la licitații șușanea, unde câștigă liniștiți zeci de milioane de euro, pe care îi plimbă ulterior prin diverse forme de organizare fiscală.

Și, iată, prin Kazahstan, nu?
Da, Hotnews e o instituție de presă în care poți avea încredere etc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.