Știți ce face diferența dintre noi, cei din vechea gardă, care suntem aici de peste un deceniu și vom mai fi și în continuare, și pișcoțeii care amenință că dau namebox în judecată pentru că nu le-a făcut backup, iar clienții lor au avut pierderi? (nu, serios, deci există oameni care revindeau hosting de la namebox, nu făceau backup clienților, iar acum vor să dea în judecată namebox pentru că nu le-a făcut nimeni backup și clienții lor, care este, au pierderi. serios, nu e o glumă)

Seriozitatea și investiția. Eu cu Andrei avem împreună un server pe care ne ținem munca. La unul din cele mai bune hostinguri din românia, Chroot. Nu vă obosiți să veniți cu recomandări unde sunteți voi și sunteți foarte mulțumiți, nu mă interesează.

Ce vreau să arăt cu printscreenul de mai sus. Noi plătim pe server, LUNAR, de 2 ori mai mult decât plătea un pișcoțel de acela de la namebox PE UN AN. Toată lumea este blogger and shit, dar practic, noi plăteam mai mult decât plăteau, la un loc, toți bloggerii hostați la namebox.

Înțelegeți diferența? E vorba de seriozitate, implicare, investiție și dedicare. Și da, am serverul dinainte de a avea 25-30 000 de unici pe zi. Pentru că știam că eu muncesc și mă voi dezvolta. Am previzionat și am provizionat, la un preț foarte bun. Desigur, aș putea sta și eu pe un hosting de 5 euro, mimând clouduri și elasticități. Dar nu mi-aș permite să îl sun pe Bogdan de la Chroot la 1 noaptea și să îi țip în ureche că am prea mult trafic și să facă ceva, că mor aici. Și Bogdan să facă.

Ce am scris NU e o laudă. E doar un sfat. Dacă vreți să ajungeți mai departe cu ce faceți, investiți în munca voastră. Dacă vreți să fiți niște pișcoței care folosesc o platformă de blogging ca să își găsească un job într-o agenție, stați unde sunteți, dar nu mai plângeți despre ce viață cruntă e afară și cum vreți să dați în judecată hostingul pentru că ați avut pierderi de 20 000 de lei pe zi, dintr-un hosting de 3 euro. Cu articolele voastre despre fond de ten și cum se fac bani din blog.

Și cam atât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.