Am nevoie de recomandări de școli în București, mai precis în zona Pantelimon.
Când am dat copilul la grădinița din Pantelimon, am fost foarte mulțumit de ce am găsit. Una din cele mai bine dotate grădinițe la care fusese Aisha, iar dacă nu luăm în considerare grădinița privată din TImișoara, undeva avea piscină, poate chiar cea mai dotată. Plus, nu erau deloc țigani printre copii, oamenii cât de cât spălați, absolut decent.

Lucru care m-a făcut să o dau la școală tot în pantelimon sat. Ceea ce s-a dovedit a fi o mare greșeală. Pentru că grădinița nu e obligatorie, mai ales că e pe bani (cu tot cu opționale, ajunge la vreo 400 de lei, deși e de stat), dar școala e obligatorie.

Așa că școala din pantelimon e plină de țigani. Și nu, nu sunt rasist, dar clasa copilului meu e plină de țigani care, în pauze, pur și simplu îmi agresează copilul, fizic, cu tentative de pupat, pus mâna pe fund sau alte chestii. La 7 ani. Iar învățătoarea, la plângerile repetate ale copilului, are o singură soluție, Ignoră și tu.

Well, nu mai vreau, așa că o să o mut.
Deci, dacă știți, am nevoie de sugestii de școli din pantelimon, care să fie cât de cât decente, eventual nu chiar lângă ieșirea din oraș, pentru că bănuiesc că acolo se strâng țigănușii mai spălați. Dacă nu, o să o duc la 87, fosta mea școală, și aia e.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.