Unii dintre voi țin minte că la alegerile pentru prezident, eu nu am votat cu nimeni, pentru că nu îmi plăcea Iohannis (și nu îmi place nici acum), iar cu Ponta votam doar dacă punea cineva un trancan la capul copiilor mei (eu și soția eram sacrificabili) și eram sătul de votat contra a ceva, doar ca să nu iasă altcineva.

Mă gândesc la asta în contextul în care limbricii de la antena 3 mă numesc iohannist. Și îmi aduc aminte cum îi categoriseam și eu, la rândul meu, pe unii dintre cei care mă contraziceau în ura mea pentru băsescu, făcându-i băsiști, iar săracii oameni îmi explicau că nu e adevărat, ei nu sunt așa ceva, doar că ei cred că mizerabilul ăla are dreptate.

Bine, s-a dovedit că băsescu era și este un mizerabil și, dacă ajunge la pușcărie, voi fi mai satisfăcut decât la Iliescu, dar rămâne ideea că istoria se repetă și te poți trezi și tu, la rândul tău, de partea greșită a ei.

În altă ordine de idei, știe cineva cum să îi explic lui Petrică Obaie că cetin.ro nu e blog?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.