Argumentele clasice. Eu îmi bat copilul pentru că și eu am luat bătaie și uite ce bine am ieșit. Nerealizând că tocmai acest argument reprezintă demonstrația clară că a ieșit un gunoi abuziv tocmai pentru că a luat bătaie și că acum pregătește pentru viață un alt gunoi abuziv. Iar mizeria Savatie Baștovoi patronează totul, seniorial. Desigur, Barnevertul este cel mai mizerabil, se citează intens biblia, unde se spune inteligent că dacă nu îți bați copilul, de fapt îți bați joc de el etc.

La Melinda Teohari, citând pagina Antiparenting. Sincer să fiu, eu nu pot intra pe pagina aceea, pentru că aș rămâne extrem de frustrat că nu pot fi violent în mod real cu untermenschii de acolo. Spuneți-i unuia singur de acolo că astfel legitimează pe oricine i se consideră superior să îl calce în picioare dacă nu îl ascultă. Va fi terifiat, dar cum, unde sunt drepturile mele umane?

Trist e că, după ce vom pleca de aici toți care gândim, va rămâne un loc numai bun pentru untermenschi să se dezvolte și să crească animale după chipul și asemănarea lor..

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.