Deci din toate prezențele mele la manifestație, asta a fost cea mai memorabilă. Pentru că m-am certat cu unii la modul să ne luăm la omor, că de ce suflu în vuvuzea, (Mario, beton vuvuzica, mulțumesc încă o dată) pentru că, și acum țineți-vă bine, NU NE AUD CEI DIN CLĂDIREA GUVERNULUI CÂND SCANDĂM. Pe bune, oamenii strigau inclusiv la un megafon FĂRĂ VUVUZELE. M-am crucit ușor și am suflat mai departe, logic, vuvuzeaua-i veața mea.

și 2 chestii.
1. Ați văzut ce față avea Grindeanu când a anunțat abrogarea? Omul pur și simplu a realizat că și-a futut complet viața și și-a pierdut respectul tuturor concetățenilor săi din timișoara.

2. Mi se pare incredibil că oamenii care nu s-au înfruntat niciodată cu poliția, nu au luat în viața lor un baston pe spate, sunt primii care scandează împotriva forțelor de ordine. Deci, fără nicio glumă, Andrei e martor, lângă noi, un grup de mizde nubile săreau în grup și urlau ceva de genul România e o țară / în care poliția te omoară. Serios, adică ne-am întors să ne uităm dacă nu cumva venise vreun provocator din galerie. Dar nu, erau niște domnișoare cu 2 idioți atârnați de ele, care scandau împotriva poliției. Care poliție nici nu era acolo.

A, și ultima, mi se pare ultima grosolănie ca la un asemenea miting să strigi Cine nu sare, cine nu sare, nu vrea abrogare. Să sară mă-ta, chif, că eu nu am ajuns la 40 de ani să sar la comanda unui dumbo învățat cu galeriile.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/cetinomul/videos/1902347799996219/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.