Igor, potaia familiei, a dezvoltat o fobie interesantă, pentru un câine. După fiecare vaccin, a refuzat să mai mănânce boabele aferente acelei perioade din viața lui. Logic, după ultimul vaccin, ură și la gară cu mâncarea respectivă, deci am jumătate de sac de Eukanuba care va lua drumul tomberonezilor din zonă. Sunt un caz bun de charity pentru căței. Și totuși, în continuare vreau eutanasierea maidanezilor, așa persoană sunt eu :mrgreen:

Aaaanyway, idee e că, într-un moment de inspirație nebună, i-am cumpărat primele sale boabe, cele pe care le mânca atunci când era un viermuș cu ochi și la care a renunțat după vaccinul numărul 1, adică Royal Canin pentru pui de gigant. Surpriză, animalul naibii le mănâncă de zici că e ambrozie cu nectar, asezonate cu sos din lacrimi proaspete de înger. A băgat în el instant 2 pahare gradate, de nu ne venea să credem.
Vedem cât îl ține și cu astea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.