Ford a obtinut doar doua stele cu modelul Mustang la testele EuroNCAP, organizatia spunand ca producatorul american nu se astepta ca Mustang sa fie testat in Europa si nu a pus pe masina tehnologii care ar contribui la salvarea vietii pasagerilor si pietonilor in caz de impact.

Sursa

Ford a lansat în toamnă Mustang în România, într-un eveniment unde jurnaliști auto și bloggeri, unii dintre ei fără permis sau cu permis suspendat, au lăudat mașina cu toată gura și care acum fie n-au auzit întrebarea, fie nu sunt în localitate, fie nu au chemat ei minerii.

Știți când o să fie credibili lătrăii care scriu pe auto în irespirabila atmosferă auto românească? Atunci când vom citi în “reviewurile” lor și știri de astea, nu doar clasicele Mașina este foarte bună pentru clasa ei, plasticul din interior pare cam ieftin, dar în rest este excelentă, se vinde singură.

Stați liniștiți, nu vom vedea așa ceva. Pentru că, dacă ar scrie așa ceva, ar sta cu frică să nu cumva să nu mai primească mașini în teste. Și e foarte posibil, dacă stau să îmi aduc aminte de vremurile când mă interesa problema, iar piarizda de la Ford chema la lansări și la teste auto pe oricine, inclusiv oameni fără permis auto (#nojoke), dar pe mine, care eram singurul blogger care deținea un Ford, la vremea aceea, nu, pentru că na, trebuie să înveți stiluri de lingușeală ca să fii acolo și să poți face reclamă unui brand, pe banii și benzina ta.

Așteptăm provincia.

În altă ordine de idei, vă dați seama în ce hal e luată la mișto siguranța oamenilor în US? cum naiba să lansezi o mașină de viteză cu două stele de siguranța? Până și logan are 3, iar loganul e mașină românească, dacă îi mai punea și o sârmă la portbajaj, reușea să “nu bate, nu troncăne“.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.