In aceasta iarna cei de la Credius au fost impresionati de povestea si eforturile Fundatiei Nane si au creat, cu ajutorul DigitalU (o agentie de marketing online care a batut record dupa record in 2016), o campanie umanitara / concurs sub sloganul “Fii mai bun de Craciun”, cu scopul principal de a aduce un ajutor fundatiei si cu cel secundar de a oferi tuturor oamenilor interesati de aceasta campanie sansa de a castiga premii in bani

Cine este Credius? O companie care oferă acces la credite rapide tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, venit sau antecedente financiare. Creditele sunt oferite pentru nevoi personale sau bunuri, în rate, pe termene care să fie favorabile clienților. Procesul de acordare a creditelor este simplu și rapid, iar compania este prezentă în toată țara prin 50 de birouri, oferind și posibilitatea de a aplica online.

Ce face Fundația Nane? Din 2010 ajută copii cu nevoi speciale, dar fără posibilități, să progreseze, să se integreze și să nu fie uitați de lume. Fundația Nane lucrează în centrul său de zi împreună cu logopezi, kinetoterapeuți, psihologi și specialiști ABA, iar recompensa acestora este acordată în zâmbete și mulțumiri ale părinților uimiți de progresele făcute de copiii lor. Pe lângă terapii de divere tipuri, fundația oferă medicamente, aparatură, alimente, haine, integrare în societate, asistență de specialitate și sprijin moral pentru întreaga familie, plus trei mese calde pe zi, gratuit.

Cum a apărut fundația? Nane este de fapt numele fetiței care și-a inspirat mămica să creeze fundația. Fetița s-a născut în anul 1996 cu o formă rară de epilepsie, o boală incurabilă, iar greutățile de care s-a lovit mămica în încercarea de a-i oferi o viață normală fiicei ei printre valurile de indiferență și violență din jurul lor au convins-o să creeze o fundație care să ajute cât mai mulți copii aflați în situații similare, dar cu mai puține posibilități financiare.

Creșterea Fundației Nane nu a fost ușoară, lovindu-se și ea de respingeri din partea autorităților și de lipsă de fonduri, însă după nopți nedormite și muncă fără întrerupere, aceasta a ajuns să-și atingă scopul, iar sute de copii ce au trecut prin această fundație sunt mărturia vie a faptului că toate eforturile au meritat.

Despre ce concurs vorbim? De fapt este mai mult decât un simplu concurs, este un concurs-campanie. Tu participi la concurs prin completarea unui formular, iar Credius, în afara faptului că oferă 10 premii în valoare de 600 de lei la sfârșitul campaniei, donează un leu către Fundația Nane în numele fiecărui participant. Un element cheie în participarea la concurs este adresa de email, care trebuie să fie validă. Concursul se desfășoară în perioada 16 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017.

Până acum s-au strâns 3500 lei pentru Fundația Nane, dar încă mai aveți timp pentru a vă înscrie.

Pe data de 17 ianuarie 2017 va fi publicată lista participanților la concurs, iar pe 19 ianuarie, la ora 11.00, va avea loc tragerea la sorți. Premiile nerevendicate până pe 26 ianuarie 2017 vor intra la o nouă tragere la sorți, pe 2 februarie 2017, iar dacă în termen de o săptămână mai rămân premii nerevendicate, se organizează o ultimă tragere la sorți pe 9 februarie 2017. Suma de bani strânsă în urma concursului va ajunge la Fundația Nane pe 1 februarie 2017.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.