Aseara, postul national RTL a dedicat mai bine de 3 ore unei emisiuni despre noaptea de Anul Nou din Köln, noaptea in care s-au raportat , oficial , peste 100 de agresiuni sexuale , inoficial numarul lor fiind peste 1200.

Prima declaratie a politiei a fost ca noaptea a decurs fara probleme, la gara principala din Köln fiind nevoie de o interventie din cauza artificiilor si a petardelor aruncate de catre cei care sarbatoreau acolo. Aceste afirmatii se vor dovedi mai tarziu ca fiind false.

Femeile care s-au dus sa depuna plangere la politie au fost trimise acasa sub pretextul unui orar plin al sectiilor de politie, si rugate sa revina.

Autoritatile care au cercetat cazul ulterior (adica atunci cand femeile si-au angajat avocati si le-a fost permis sa depuna plangeri) au declarat starea de la Kölner Dom una “comparabila cu un razboi civil”. Faptul ca autoritatile au bagatelizat situatia a transmis mesajul ca in acea noapte , totul e permis. Situatia a escalat pe masura ce fortele de ordine au intarziat sa apara. Timp de 10 ore, unul dintre cele mai mari orase ale Germaniei a fost “oras fara legi”

In sprijinul afirmatiilor sale, moderatorul emisiunii a cerut o statistica oficiala care a aratat ca numarul ilegalitatilor comise a scazut cu 4.9% fata de anii precedenti in cazul cetatenilor germani, si a crescut cu 12.8% in cazul cetatenilor straini.

Aici articolul:

www.faz.net/aktuell/feuilleton/medien/tv-kritik/rtl-zur-silvesternacht-in-koeln-die-hoelle-auf-erden-14571947.html

Filmul aici:

Intre timp, in orasul in care stau eu, duminica dimineata, un Nigerian a trantit o femeie pe jos, pe strada, si a incercat s-o violeze. Noroc ca mama fetei era prin preajma si au reusit sa il alunge pe prietenul nostru migrant . Fata a ajuns la spital cu rani usoare.

www.innsalzach24.de/innsalzach/region-waldkraiburg/waldkraiburg-ort46534/waldkraiburg-frau-boden-gerissen-sexuell-genoetigt-7042538.html

Sa nu il uitam nici pe afganul care s-a gandit ca ar fi interesant sa ii dea un sut pe scari unei femei. Asa, pentru ca pur si simplu.

Si sa nu uitam procesul care a socat o tara intreaga, al unei studente omorate de un refugiat afghan.

www.huffingtonpost.de/2016/12/03/maria-l-freiburg_n_13391738.html

Stiu, cinicii imi vor spune ca ma repet, ca nu ii intereseaza ce se intampla in alta tara , sa vin acasa daca nu imi convine. Doresc doar sa va reamintesc ca Merkel si-a depus candidatura pentru inca un mandat, si e constienta ca va castiga doar daca face “Ceva”. Acel “ceva” va fi impartirea fortata a azilantilor cu drept de azil intre tarile membre EU. Si , evident, va fi destul de desteapta incat sa nu ii trimita pe aia buni, educati si integrati, ci exact pe aia cu care are probleme. Asa ca , poate, inainte sa dati ochii peste cap, ar trebui sa va ganditi ca anul viitor, asta ar putea fi Bucuresti sau Timisoara.

 

 

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.