mercedes-clasa-a-interior

De fapt, caut un suport, dar care să fie mai special. Având în vedere cât de nasol a devenit traficul din București, de când e Firea primăriță, am început să mă bazez tot mai mult pe rutele oferite de waze, rute care, în majoritatea timpului, se dovedesc a fi chiar utile și mult mai rapide decât drumurile normale.

Eu am un suport auto, exact modelul acesta. Care e okeiuț spre decențel, deși operațiunea de a băga telefonul în el e destul de greoaie. Faza este că, la fel ca toate suporturile acelea cu membrană de cauciuc, are zero aderență pe partea striată a bordului de mașină, nu se lipește decât pe chestii perfect lucioase, geam sau altceva.

Eu aș vrea să îmi iau un suport care să semene cu ce am desenat eu ca un maestru, în photoshop, care să poată ține o ieftinăciune de tabletă mică, pe care să ruleze doar waze, în poziția sugerată și, desigur, să nu trebuiască să îl lipesc cu Moment. Țineți cont că tabletele sunt destul de grele…

So, idei? Sau îmi doresc deja prea mult?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.