După vântul de ieri, eu, Cetin Ametcea, Senior de Pantelimon și autocrat al României, declar că, de acum înainte, voi fi neîndurător cu toate multinaționalele care nu arată respectul necesar bătrânilor, copiilor, femeilor, femeilor gravide și militarilor în termen. Serios de nu, NEÎNDURĂTOR!

instantanee-din-viata-gabriele-pandele-5

Nu e normal ca multinaționalele să ne trateze ca pe niște persoane de lumea a treia. Dacă ENEL sau alte companii multinaționale cred că le mai merge în București cum le-a mers până acum, se înșală. Sunt neîndurătoare cu astfel de practici”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Doamna Pandele, primărița capitalei, lasă impresia că ea ar avea vreun cuvât de spus în fața unei companii, cam la fel de important precum cuvântul meu. Nu, serios, oare ea chiar crede că poate face ceva împotriva contractelor legale dintre statul român și Enel, de exemplu (inclusiv un contract de monopol) și cam cum ar vrea să facă asta și pe ce motiv.

Altfel, am putea crede că primarul capitalei a băgat primăria bucureștiului în campanie electorală.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.