maiavemosansa

Știți litania clasică a românului, nu?
Nu avem cu cine vota, suntem vai de noi, toți sunt la fel. După care merg și votează PSD-ul, că oricum nu au cu cine să voteze. Deși, desigur, listele sunt pline de candidați.

Citeam ieri că, pentru prima dată în istorie, majoritatea americanilor erau dezamăgiți și nesatisfăcuți de către candidații la președinție. Adică Hillary șI Trump.

alti-candidati-americani

Este că e posibil să nu fi știut niciunul din voi că, de fapt, mai erau încă doi candidați, ambii MULT mai buni, mult mai respectabili decât marionetele principale, Jill Stein și Gary Johnson?

Și totuși, după ce și-au declarat nemulțumirea clară, alegătorii s-au dus și tot dintre Trump și Hillary au ales. Pentru că, e clar, nu ai cu cine vota, ești obligat să alegi răul cel mai mic etc.

Nu vă amăgiți că oamenii sunt cei aleși în politică. Întotdeauna sunt alese partide și doctrine generale. Puteau să îl pună și pe Ronald McDonald, dacă aparținea de republicani sau democrați, era ales.

Urmează Igor Dodon la moldoveni și Dragnea în decembrie. După care o să ne amintim cu drag de vremurile bune.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.