moise

În această seară, la antene, vor crește vânzările de publicitate până la cer. Smecta, Imodium, Colgate , Coca Cola etc vor defila în valuri valuri. De ce?

Iohannis a insistat asupra faptului ca nu va nominaliza la functia de premier o persoana cu probleme penale: “Toti am citit ca se fac angajari pentru paznici, iata ca de fiecare data prima conditie e sa nu aiba cazier. Pai cum ne imaginam ca tara va fi pazita de unul cu dosar penal? E inimaginabil, nu am de gand sa renunt la aceasta conditie”.

Va trebui neapărat să urmăriți spumele de la gura lui badea, la boticul tuguiat al pastorului Gâdea sau la botoselul lui Radu Tudor, hackerul extrem care a devoalat cum Cioloș are hosting de la Soros și și-a cumpărat domeniu de internet cu un an înainte.

Va fi un spectacol senzațional, mai haios decât orice. Vom afla cum Iohannis a încălcat constituția, cum alegerile deja încep a fi fraudate și despre cum luptă PSD pentru neatârnarea neamului de manipularea Sorosista.

Țineți aproape, trăim în românia și de aia intact mănâncă căcat tot timpul!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.