usr-idioti

2 chestii stupide.
Primul e sloganul. Îndeamnă la photoshop mai mult decât orice poză cu Loredana de pe internet. ÎN SFÂRȘIT AI CU CINE! #sămorio, aveam cu cine și înainte, serios, nu trebuie să îl chinuim pe bietul Cioloș. Inclusiv mâna o are potrivită pentru photoshoparea unui mare…în fine.

Iar a 2 a, și cea mai gravă mizerie, este asocierea FORȚATĂ a imaginii și a numelui lui Dacian Cioloș cu campania electorală a USR. Care Cioloș a declarat de nu știu câte ori că nu candidează, nu intră în politică, nu nimic. Acum, practic, USR a reușit să îl compromită în ochii privitorului de circumstanță, care vede un afiș electoral, trece mai departe și înjură în barbă: “uite și la Cioloș, a promis că nu, dar până la urmă, vorba lui Ghiță, l-au mâncat porcii”.

Și acesta e, probabil, cel mai mare rău pe care i-l putea face USR, în prostia lor. Să îi afecteze credibilitatea, lucrul care îl diferenția major de restul porcilor din troaca politică.

Serios, cineva, acolo la USR, chiar nu gândește, nu are nicio urmă de sclipire de marketing, ci doar calcule de tolomaci cu pixuri colorate în buzunarul de la piept.

Și se mai miră de ce îi mănâncă cruzi în consiliul general al capitalei.
Bravo Clotilde, good job. Să îi zici lui Nicușor că a fost magic!

clotilde-armand

Foto via Eftimie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.