maria-grapini-analfabeta-functional

Inițial, acest articol trebuia să se numească Cum este să fii atât de prost și analfabet, încât să nu îți dai seama cât ești de penibil. Dar m-am oprit în ultimul moment, pentru că am realizat ceva. Maria Grapini este doar foarte proastă, iar atunci când ești prost, nu ai cum să realizezi că ești prost. Pentru că ești prost, logic.

În schimb, pentru că e analfabetă, Maria Grapini este doar o altă victimă a acestui sistem bolnav și corupt numit învățământ. Maria Grapini, în prostia ei uriașă, este demonstrația faptului că sistemul nu funcționează și scoate analfabeți care, iată, pot ajunge în cele mai înalte funcții în stat.

Ca idee, conform Corinei, analfabeta are 150 de greșeli într-un text de 1531 de semne. Deci a bușit 10% din text. Doamna europarlamentar Maria Grapini, victima sistemului ticăloșit.

Bine, problema ei este că analfabeta Maria Grapini ne îndeamnă ca în toamnă să votăm partidul care a ținut practic românia în mizerie și în întuneric în ultimii 26 de ani.

Ironic, fă Mărie, nu?

maria-grapini-este-foarte-proasta

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.