dragnea tariceanu

Liviu Dragnea a declarat miercuri, intr-un interviu la Adevarul Live, ca sunt sanse mici sa renunte la ideea de a depune motiune de cenzura, dupa intalnirea pe care o va avea cu Calin-Popescu Tariceanu, si ca aceasta decizie depinde si de atitudinea premierului, despre care a spus ca a fost “violent” si “obraznic”.

Cu cât se apropie mai mult momentul alegerilor, cu atât hiena penală din fruntea PSD își arată colții. Pușcăriașul ce conduce partidul penalilor din românia știe că după alegeri, în condițiile actuale, va avea toată puterea din românia concentrată în mânuța sa hapsână și hrăpăreață și începe de acum să arate tuturor ce fel de stăpânire va avea.

Serios, nu văd o altă soluție decât ieșitul în stradă împotriva mafioților din PSD și pentru susținerea lui Cioloș. Așa cum s-a ieșit pentru Arafat, asta este singura soluție, pe termen scurt.

Desigur, nu îmi fac speranțe, știu că dacă nu e ceva emoțional, gen oameni morți, românii nu ies din casă, pentru că nu merită efortul.

Doar ziceam și eu, asa…

Post scriptum: Spălățeii pe creier veniți de la băiatul cu nevasta mutută de turcescu sunt rugați să nu își piardă timpul, că nu li se aprobă comentariile. Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.