mizerii decrepite

Nu Ana lu Manole, ci Ana lu Mihai.
Eu nu sunt de acord cu Eftimie, că de fapt nevasta fostului rege nu a făcut nimic pentru România și doar a fost complice activ la mizeriile făcute de fostul suveran.

Fosta doamnă Hohenzollern a reușit să facă pentru România cea mai drăguță chestie pe care o putea face. Nefăcându-i lui Mihai nici un băiat, ci doar 5 fete, a dat de gard monarhia mai rău decât o putea face oricine altcineva.

Iar Mihai a avut grijă să dea cu legea salică de pereți și să o numească moștenitoare pe prințesa cea mică, cea care consumă dude. Care nu are moștenitori. Prin urmare, după ce doamna Duda va trece spre neființă, vom fi terminat și noi, în sfârșit, cu mizeria asta de așa zisă regalitate. Pentru că pe celelalte rude le-a dat afară cu tam tam din casa regală tot Mihăiță.

în noul Statut al Casei Regale a României se precizează neapartenența descendenților ilegitimi ai regelui Carol al II-lea al României , pe orice latură colaterală, la linia de succesiune a tronului României si excluderea acestora din Casa Regală a României, ei neputând să revendice privilegii, apelative, titluri, sau ranguri regale

Și uite-așa, vom scăpa de vulturii ăștia care în 50 de ani s-au remarcat doar prin retrocedările de terenuri, castele și păduri care, nu-i așa, le-au aparținut moșilor și strămoșilor lor.

Mulțumim, Ana. Așteptăm cu interes reuniunea familiei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.