ferma lui ionut
Pe facebook a apărut un mic fenomen, și anume, Ferma lui Ionuț. Un puști a preluat ferma familiei și a adus-o în secolul 21, cu pagină de facebook pe care și-a făcut un mic magazin, prin care livrează ce produce.

Ai zice că e ceva drăguț, un copil care a ales să muncească și să îmbine agricultura cu tehnologia, numai laude, nu? Nu. Pentru că aici vorbim de români. Iar românii s-au apucat de ce știu eu mai bine.
ferma lui ionut

Plus, au început să îi dea paginii reviewuri de 1 stea, cu motive gen Ce rău îmi pare că ești departe. Nu, niciuna din peruzelele respective nu a comandat vreodată sau nu a gustat vreodată din produsele sale. Ele evaluează obiectiv afacerea, de la distanță.

ferma-lui-ionut-(2)

O altă vuvuzea, care între timp cred că și-a șters reviewul, i-a dat 1 stea pentru că ea știe cu siguranță, având ca studii facultatea de agricultura, că nu are cum să muncească și pământul și să și vândă/livreze, deci e clar o țeapă. Alta a primit produse, care sunt super ok, cel mai bun gust, cea mai tare chestie…4 stele? Daca sunt atât de bune, de ce dai 4 stele, păstrezi și o rezervă, ca la Dansez pentru tine?

Sărmana Ina Funețan, de la care am aflat de Ferma lui Ionuț, cred că a făcut apoplexie cât s-a certat cu mimozele astea. Mi se pare incredibil și, în afară de răutate pură, nu pot să înțeleg ce mecanism declanșează acest gen de reacții. Complet neprovocați, complet făpră legătură cu subiectul, hai să facem rău, pentru că putem.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.