generali izmana

Nevastă-mea lucrează prin structurile de apărare ale statului român. Are 4 ani de liceu militar, 4 ani de facultate militară și un master în domeniu. S-a retras de la doctoratul care în armată vine ca fiind ceva normal după master, pentru că nu o interesează, dar asta e altceva.

Ca ea sunt mulți, majoritatea ofițerilor și ofițerilor superiori din armată. Oameni care au mâncat o viață întreagă armată pe pâine, care au învățat, care sunt zi de zi la dispoziția statului, sărbătoare, zi de muncă sau noapte.

După care vine Saveta Lipă, o analfabetă funcțională și devine general (bine, chestor, echivalentul funcției la MI) pentru că a lopătat bine la competiții, probabil stimulată de niște meldonium. Asta fiind răsplata ministerului de interne pentru sportivii care prestează bine.

Și dacă acest grad ar fi ceva onorific, care le asigură un salariu din partea clubului, ar fi o chestie. Sunt de acord să ne respectăm valorile, CÂT TIMP SUNT ÎN CURTEA LOR. Dar nu, acel grad este grad plin. Saveta Lipă, Iordănescu, Năstase sunt generali pe bune, cu aceleași drepturi ca orice alt general român. Și aici mă refer doar la generali, dar e plină armata de sportivi cu diverse grade, de la locotennent la colonel.

Realizați câtă frustrare este într-un ofițer care a muncit toată viața pentru a-și face o carieră în domeniu, după care vine un dopat cu meldonium și trebuie să îl salute în pas de defilare, pentru că acesta e sistemul?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.