Samsung_Safetyscreen_1

Am primit ieri un mail că cei de la Samsung au lansat un app care, cel puțin în cazul meu, e de mare ajutor. Pentru că fiul se joacă pe telefon imediat cum reușește să îl fure de pe undeva și deja poartă ochelari ca un erou. Iar acest app ține telefonul la distanța optimă pentru ochi, apărând un mesaj cu un broscoi care ocupă ecranul, dacă ești prea aproape.

L-am instalat. Samsung Safety Screen.
Teoretic, e relativ ok. Practic, are niște bube. Funcționează diferit în funcție de luminozitate, de ajungi să îl ții cu mâna întinsă la un metru dacă stai lângă un bec. Nu face diferența între o pernă și fața, deși teoretic ar trebui să aibă recunoaștere facială.

Și partea care e nășpuță. În poziție landscape, îți ia ca punct de reper fața, bănuiesc că în funcție de cameră și practic ca să se declanșeze, trebuie să ții telefonul la 10 cm de față maxim. Iar copilul se joacă pe telefon, logic, cu el landscape.

Testați-l și lăsați feedback, bănuiesc că îi e util cuiva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.