M-am oprit din urmărit Game of Thrones la finalul sezonului 3. Dintr-un motiv foarte simplu. Devenise mult prea antrenant, pe măsură ce trecea timpul, mă identificam tot mai mult cu eroii filmului și nu am vrut să ajung la acel moment când, la finalul sezonului 5, sau cât mai e acum, să rămân cu buza umflată, ca la Daredevil, de exemplu și să aștept un an până aflu relativul deznodământ al următorului sezon. Și nici George RR Martin nu arată prea bine, sincer să fiu.

Așa că aștept, cu stoicism, să se termine tot serialul, mai ales că au anunțat acum că se apropie de final și să fac binging la el, cap coadă, ca gamerii ăia thailandezi care mor în fața calculatorului pentru că nu se dau duși de la joc. Și vă rog, fără spoilere.

Oferta Vodafone Super Duo propune noilor clienti sau celor care isi innoiesc abonamentul un smartphone si, in plus, la alegere, un al doilea smartphone sau un SIM de date sau o tableta. Fiecare alegere aduce trafic de date in plus, fie ca optezi pentru un al doilea smartphone, SIM sau tableta, pe langa traficul si serviciile de voce deja incluse in primul SIM.
Mai mult decat atat, abonamentele permit acces simultan, pe ambele SIM-uri, la o bogata colectie de filme si seriale, prin HBO GO.
Terminale gratuite la alegere si trafic generos de date pentru streaming video, cu noul portofoliu Vodafone Super Red Duo
• Abonatii Super Red Duo pot alege, pe langa terminalul inclus, intre un al doilea smartphone, o tableta sau un SIM de date cu trafic inclus, gratuit
• Fiecare SIM principal din abonament are inclus si un bonus de date nelimitate, timp de trei luni
• Abonamentele includ acces la continut video generos prin aplicatia HBO Go, ce poate fi accesata simultan pe ambele terminale incluse in pachet. Mai multe informatii despre noile abonamente sunt disponibile pe pagina www.vodafone.ro/abonamente.

Vodafone deține un algoritm numit xStream, care optimizează totul în jurul streamingului de cea mai bună calitate, pentru mobil. Prin urmare, feții mei, nu vă rămâne decât să binging cât cuprinde. De la plajă, de la munte, de pe yacht sau de unde mai puteți și voi…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.