sica

Mi se par extrem de drăguțe reacțiile liderilor PDL, prinși cu chiloții în vine, legate de retragerea lui Șică Orban din cursa către primăria capitalei. Un gest de responsabilitate civică, o întoarcere la normalitate, bun simț, respect, Ludovic.

Unul nu ar comenta că gestul ăsta superb al acestui om superb vine după ce a fost pus sub control judiciar de către DNA. Adică e un infractor, conform acuzațiilor. În schimb, ce gest elegant…

Și iată cum acest partid nou și proaspăt, PDL, nu are un candidat viabil pentru cea mai importantă funcție locală din românia. Probabil îl vor vântura iarăși pe Predoiu, eternul loser de servici, singurul prim ministru în contumancie și exil.

Sincer, mi-ar plăcea să îl adopte pe Nicu Shordan, dintr-un singur motiv. Nicușor, dacă ar fi pierdut la capitală, ar fi plâns cu lacrimi de crocodil despre soarta rea a candidaților așa-zis independenți, despre lipsa fondurilor, despre concurența neloială a partidelor. Aș fi curios să văd câte voturi ia, fiind susținut de pedeliști. Pentru că, dacă ar pierde, și-ar arăta valoarea și probabil s-ar retrage din viața publică.

Între timp, știu cu cine voi vota la sectorul 3.

votati

Foto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.