achim irimescu

Periodic, observ că anual, revine pe tarabele politicienilor ideea retardată de a închide hypermarketurile în weekend. Astăzi vine ministrul agriculturi, Achim Irimescu. Adevărul e că de la un tip al cărui părinți s-au gândit să îl numească Achim, ce să ceri?

Eu nu am mai vazut in Europa, cel putin inteleg ca in Anglia este un pic mai altfel, magazinele se inchid de la ora 18.30 in zilele normale, iar in weekend nici vorba. La noi este o moda sa te duci la supermarket in weekend si la o ora tarzie. Haideti sa discutam

De data asta cu îmbunătățiri, adică să se închidă totul la 18.30, că așa a văzut el în Anglia. Stau și mă întreb, în sinele meu, de unde naiba tot facem rost de rebuturile astea umane care ne conduc?

Serios, câți oameni care chiar muncesc apucă să termine fix la ora 5, ca să ajungă la magazin să ia ce au nevoie? Cum va arăta un magazin în care TOȚI se vor înghesui la ora 6 să își ia cele necesare?

Domnii ăștia gușați și plini de ei chiar cred că toți românii au oameni care le fac cumpărăturile, oameni care le duc copiii la școală, oameni care îi șterg la fund și tot așa?

Suntem într-o degringoladă din care chiar nu văd o finalitate, nu văd ieșirea de nicăieri. Necum salvarea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.