dragnea

Din ciclul Vrem o țară ca afară, azi avem Coreea de nord România, noul bantustan, unde infractorul condamnat Liviu Dragnea inițiază o lege care promoveaza demnitatea și valorile umane. Nu va costa decât 3 milioane de lei, dar vom avea bunătăți, cum ar fi:

  • Art. 19 – (1) Defaimarea sociala constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 lei la 30.000 lei, daca vizeaza o persoana fizica, respectiv cu amenda de la 2.000 lei la 100.000 lei, daca discriminarea vizeaza un grup social.
  • Art. 1. – d) Defaimare sociala – fapta sau afirmatia prin care o persoana este pusa in situatie de inferioritate pe temeiul apartenentei sale la un anumit grup social.
  • c) Grup social – categorie de persoane care se disting din punct de vedere social prin una sau mai multe trasaturi de gen, varsta, rasa, religie, origine etnica, limba materna, traditii culturale, apartenenta politica, orientare sexuala, origine sociala, avere, dizabilitati, boala cronica necontagioasa sau infectie HIV/SIDA.

Nasol moment, mișto coliva.
Practic, oricine va spune ceva despre un politician, va fi pasibil de amendă cu multe cifre. Pentru că îl defăimează social.

Dragnea, această bomboană pe coliva politicii românești. La alegeri, să mergeți să îl votați. Și pe doamna Firea, viitoarea primăreasă a capitalei. Nu știu dacă să zic acum despre Firea că e în politică pe bază de sex, pentru că, dacă aștept, devine defăimare socială să spun public că aparține categoriei prostituatelor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.