Zise omul care a dat șpagă timp de 8 ani unui angajat ANAF.
Bine, sper ca înțelegeți ca acum e 1-1 in lupta secu vs sie, cu Piedone si Anastasiu drept pioni.
Ce mi se pare haios este cum românii sunt gata sa le ierte celor pe care ii considera de partea buna a fortei, lucruri pentru care i-ar spanzura pe ceilalti.
Asta doar așa, la prima strigare. Efectiv a fost un tavalug de non argumente care glorificau actiunile domnului Anastasiu, justificau spaga, inclusiv cu argumente gen Vreti un guvern curat sau un guvern de luptători. Serios, no joke.
Sa ridice primul piatra cel ce nu a dat șpagă. A reclamat imediat cum a auzit. Este un om cinstit si corect. Avem nevoie de domnul Anastasiu. Etc.
Sigur, majoritatea celor din linkuri scriu pentru ca sunt in aceeasi situatie cu Anastasiu. Dar sunt o droaie de oameni simpli care acceptă si iau de bune, justifica si lauda, ba mai sunt si din cei care sunt cu Da, dar si ai lor…
Nu vreau sa mai comentez, pentru ca mi-e silă.
Simteți-va liberi.
NOU
Cine e in SIE si cine in Secu dintre Piedone si Anastasiu? Cumva Anastasiu e in tabara SIE? Dar sustinatorii lui Anastasiu din comentarii de unde sunt?
NOU
7 servicii secrete mafiote care se calcă reciproc pe bombeuri și se hrănesc toți din buzunarele noastre
NOU
Securiştii sunt cea mai mare risipă bugetară. Sunt şi mulți; grămezi şi grămezi de securişti făcuți grămadă, împărțiți în zeci de căprării, de nici ei nu mai înțeleg care pe cine calcă. Şi mare risipă nu este doar cu salarii şi pensii ci cu toate combinațiile proaste în care se bagă, toate firmele care sug bani de la buget şi de la cetățeni pentru te miri ce consultanțe, semnături electronice, certificări şi licențieri. Ăştia sunt boala societății – lepre inutile şi găunoase. 99% dintre securişti afară, cartonaş roşu, gata! cu asta ar fi trebuit să înceapă pachetele lui Bolojan. Orice altceva este prosteală pentru popor, cârdăşia politicului cu securiştii.
NOU
Mă simt liber: nu-i știu pe ăilalți, dar pe Anastasiu și Petrescu nu-i suport de ani de zile. Nu-mi cereți să explic de ce, n-aș putea s-o fac. Până acum am avut un fler de-a simți oamenii din prima de cred că e ceva patologic sau supranatural, nu m-am înșelat niciodată. Mă gândesc că prima oară când voi lua plasă din cauza asta va fi ceva monstruos. Nu e vorba despre “delict de facies”, (aproape) vorba francezilor, ci pur și simplu de fler. Daca unu’ din oamenii ăștia doi mi-ar propune un milion de parai pe an să lucrez pentru ei, i-aș intromisiona în genitoarele dumnealor, fără să bravez. Până la proba contrarie mă bazez pe instinct.
NOU
A mai ratat şi penaltiul cu Suedia în ’94.
NOU
Aia nu e vina lui, a avut Ravelli bulan.
NOU
Pe lângă faptul că toți antreprenorii ăștia de-l pupă-n cur au dat la rândul lor șpăgi peste șpăgi ca să mențină iluzia de antreprenori iscusiți, mai dau și exemplul “bun” al Germaniei, una din țările în care corupția mare e la ea acasă. Siemens, Wirecard, aeroportul din Berlin, Tonies etc, etc, etc, că nu mi-i mai aduc acum aminte pe toți, dar la fiecare câțiva ani, sau chiar mai des, mai fac câte o nefăcută.
NOU
Sa zicem ca nu dadea spaga si ii închideau afacerea, ganditi-va la angajatii lui care ramaneau pe drumuri, la copilasii lor care de duceau nemancati la culcare, voi chiar credeti ca pt el a facut-o, nu, el avea destui bani si inainte, a dovedit ca e un om de omenie nu ca altii care doar critica si atat.
NOU
Degeaba le spui oamenilor asta, domnu’ V, ei sunt orbiți de frustrările lor mărunte. Salariații ăia nu aveau familii, ei nu aveau dreptul la viață? Și pentru ce, pentru o insignifiantă șpăguță de 2000 de euro pe lună? Păi dacă pui în balanță viețile acelor familli, nu cred că iese mai mult de câțiva cenți lunar șpagă. Câteodată e nevoie de un compromis mărunt, zic și eu.