Mi se pare absolut fantastic cum, pe siturile Meta se promovează furtul fără absolut niciun fel de intervenție, niciun fel de control, inclusiv atunci când cineva reclamă acest lucru.

Mă uitam la scamul care se face cu magazinul zalando. Zalando are bifă de aia de Meta, bifă pe care o cumperi de la ei, nu ți se mai dă, pur și simplu. (măcar nu au retras bifele pe care le-au dat înainte de a introduce plata, așa cum a făcut UEistul ăla de Musk)

Și totuși, fără niciun fel de responsabilitate, magazine de scam există bine mersi în reclamele de pe instagram, cu numele zalando inclus în ele.

Și de aici am remarcat cât de imensă e țeapa pe produse, în mod direct. E un sistem complet, organizat, cu zeci, sute, mii, habar nu am, de situri identice, cu oferte scam identice, care te îmbie să cumperi branduri cunoscute, cu reduceri de 80%. Cum e cu adidașii Hoka, de exemplu. Toate siturile sunt făcute pe aceeași platformă, cu datele copiate frumos de pe hoka.com, contact și chestii.

Doar că sunt cumpărate de ciuciunghezi recenți, fix pentru operațiunea actuală.
Așa că, dacă vedeți reclame la ceva ce vă place, pe facebook sau instagram, nu dați click și, mai ales, nu cumpărați, pentru că aveți șanse de 100% aproape ca să luați țeapă și să trimiteți banii unui chinez smarty.

Dacă vă place un produs, căutați situl original al firmei, cu denumirea exactă, hoka nu o să se vândă niciodată pe situl hokoa. Sau Amazon, emag, ce folosiți voi, în mod normal, pentru shopping. Păziți-vă singuri, că nimeni nu are grijă de voi, altfel.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.