Mai știți când vă explicam de ce și-a pus ciolacu păcălicii de la curtea constituțională să o scoată pe Șoșoacă din joc?

Incredibil, am avut dreptate, fix pe cifre.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu ar intra în turul doi împreună cu liderul AUR, George Simion în timp ce candidatul Mircea Geoană și Elena Lasconi, președintele USR, ar ocupa aproape la egalitate locurile trei și patru în clasament, se arată într-un sondaje comandat de USR

Și iată cum, vagi amici, veți fi nevoiți să ieșiți la vot, să salvați țara de ciuma AUR. O să mai trageți un Johannis, cu Simion pe post de Dăncilă. Remarcabil cum dl Ciucă, după ce a panotat toată românia cu bestsellerul dânsului, a reușit să se ducă sub scorul partidului. În loc de locomotivă prezidențială, PNL are o mocăniță.

Bine, să nu uităm că, totuși, ce e acolo e în marja de eroare a unui sondaj serios, deci e posibil ca, în realitate, să fie o luptă de aia tip Clotilde cu voturile.

A ieșit și cu votul la parlamentare, dar acolo se joacă tot timpul, vedem.

Să vedeți ce frumos o să îi conjure pe USR la un larg guvern de uniune națională, după care să le dea praf în ochi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.