PSD va propune reducerea taxării cu 5 puncte procentuale pe salariile mici și medii. Angajații ar putea rămâne cu până la 200 de lei în plus în buzunar.

O ultimă opintire, încă un mic impuls pentru campania asta electorală, totul pentru USL, totul pentru victorie (vă rog, nu uitați, PNL=PSD, aceste decizii sunt comune coaliției, coaliție care, în pofida a ce minte Rareș Bogdan, se va reface din secunda doi după anunțarea rezultatelor).

Sigur, miliardele alea care vor lipsi din buget, le compensăm cu împrumuturi, că și-așa i-am învățat pe proști că, de fapt, românia stă foarte bine la datoria publică și suntem pe val, v-ați uitat la US câte trilioane au?

Mă liniștește puțin faptul că e doar o promisiune electorală și că nu va fi pusă niciodată în practică. Pentru că, dacă va fi pusă, diferența de bani, ce 200 de lei care rămân în buzunarul salariaților mici și medii, va fi recuperată de la fraierii cu firme.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.