Ieri, fără să vreau, umblând prin cetin.ro, am închis pluginul de mentenanță și m-am trezit cu el la liber și cu comentarii de la voi. Am zis aia e, soarta, l-am lăsat așa și doamne-ajută.

De ce cetin.ro și scurte.ro?
Eu sunt un tip care simte nevoia continuă de a se exprima. Am tot timpul ceva de spus, văd tot timpul știri din varii domenii, clipuri, prostioare funny, tiktoace, 9gaguri, în plus, primesc tot timpul pe telegram alte tâmpenii.

Înainte obișnuiam să le pun pe contul de facebook, pentru share. Nu pot să le pun pe arhiblog, situl are altă turnură, mai mult socială, analiză și opinie, nu meme share sau linkuri scurte, poate vag comentate. Dar mâine împlinesc 6 luni de când nu mai am cont personal de facebook, există doar pagina blogului, unde totul este automatizat, nu se publică decât linkuri de aici. Știți cum e, dacă ăla tot face sute de miliarde din conținutul nostru, măcar să fie conținut util mie, nu lui.

Și, dacă nu intru pe facebook, undeva trebuie să îmi pun elucubrațiile și restul, nu? Așa că mi-am făcut facebookul meu personal, cu hookers and drugs, plus scurte, unde pun linkurile interesante, în general politice, pe care le găsesc.

Poate vi se pare incomod, dar nu cred. Mulți dintre voi nu folosesc facebook. Mulți dintre voi nu apreciază genul acela de postări și nu le-ar dori aglomerând prima pagină a arhiblogului. Mulți dintre voi preferă ceva ușor și funny, un fel de curated content pentru memeuri. Nu de alta, dar 9gag și reddit au devenit o troacă de boți și zoaie politice, se încaieră boții lui Putin cu boții lui Biden și toți cu boții lui Trump, efectiv e de nerespirat. Așa că le pun eu la mine, selecționate, pe gustul meu și v-am rezolvat de toate. Sper sincer să mă și țină.
Acum caut o idee despre cum să integrez latest post de pe ele undeva pe arhiblog, ca să vă și aduc aminte că există, că altfel uitați, pentru că sunteți majoritatea bătrâni, vai de capul vostru.

Feedback iz fifti.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.