Nu vreau să mă laud, nu îmi place să vorbesc despre mine și să mă laud și să zic, mamă, cine sunt eu. Dar chiar sunt de bună credință, sunt muncitoare, mă înconjur de oameni buni, sunt loială, nu sunt o trădătoare și iubesc țara asta, pentru că cel mai simplu lucru este să-ți iei un bilet și să pleci în altă parte.

Evident, toí cei 8% votanți de reper și USR s-au inflamat masiv, dar vai, Elena, cum să spui așa ceva despre diaspora, diaspora care ne-a salvat în 2014, de ciuma numită Victor Ponta și care ne trimite miliarde în țară, Elena, ne-ai dezamăgit, o să votăm Ciolacu.

De fapt, eu chiar cred că, în acest moment, Elena Lasconi este cel mai smart animal politic al momentului, raportat la rapandulele pe care le are drept contracandidați. Este singura care a sesizat că președintele româniei este președintele tuturor și că, deși face parte din partea politică teoretic schimbistă, practic, uistă, are nevoie să trimită un mesaj de prezență tuturor celor care vin la vot.

Și, nu știu dacă știți, dar majoritatea românilor îi consideră pe migranți trădători. Sigur, am putea argumenta cu definiția din DEX a trădării, dar, fiind vorba de românia, știm că majoritari sunt analfabeții și că nu ai cu cine să vorbești în argumente. Cineva comenta aici, pe blog, zilele trecute, că abuzurile din justiție o să se termine când o să emigreze toți cei care îndeamnă la emigrare și atunci vor rămâne doar ei, patrioții, muncitorii, românii adevărați. Tipul fiind un cunoscut de-al meu, lucrează de ani de zile în străinătate, vine în vacanțe și weekenduri.

Știu, credeți că e o greșeală, nu ar trebui să își abandoneze linia, să arate că noi nu suntem ca ei și tot restul de aberații ce vă populează golul dintre urechi. Dar fiți atenți puțin.
Să presupunem că, de fapt, nu toți cei ce votează AUR, Șoșoacă, PSD, PNL sunt 100% de părere că votează bine și că asta își doresc. Doar că, la fel ca noi, nu au pe nimeni altcineva care să le vocalizeze gândurile. Și atunci, ce să facă, la fel ca și noi, încearcă să salveze țara votând răul cel mai mic, în opinia lor.

Iar la ei, la acești oameni, acești votanți, nu ajunge nimeni, niciodată, cu niciun mesaj. Pentru că ai noștri sunt aroganți, nu vorbesc cu proștii, cum nu înțelegi că e mai bine să votezi USR, nu ai citit platforma program, manifestul social? Atunci ești prost. Uite că Elena se duce și la ăia și îi atinge cu un mesaj dedicat lor. Mesajul nu o implică cu nimic, nu implică nimic ci doar arată că și ea este dintre ei, un om simplu, patriot și restul de căcaturi care e în mintea microcefalilor de genul.

E rău? Nu cred. E politică, te faci frate cu dracu. Și, poate, în timp, îl educi și îl readuci la stadiul de înger.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.