Nu contest că menstruația este privită aiurea în unele părți ale societății. Deși, dacă stai să analizezi, e vorba fix de părțile susținute cu fervoare de femei, gen religie, unde femeia e murdară, spurcată, nu are voie să intre în biserică la ciclu, nu are voie să atingă mâncarea celorlalți, paturile etc.

Problema e că genul acesta de “mișcări”, pe lângă că sunt stupide și scabroase, cred că mai am un clipuleț cu o doamnă care își toarnă sângele la flori, ca să dea înapoi naturii, au exact același mod de adresare și target ca campaniile împotriva violenței asupra femeilor. Iar algoritmii aplicațiilor de internet fac ca respectivele clipuri să ajungă exact la cei ce nu urmăresc genul acesta de subiecte. Practic, totul e o scălâmbăială degeaba.

Și, dacă vă întrebați cum am ajuns să văd așa ceva, un prieten mi-a dat un reel pe instagram cu doamna de mai jos, după care, următoarele au fost cu sărbătorirea vieții și sângerării.

O să îmi sărbătoresc și eu hemoroizii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.