Serios, dacă treceti de spoiala aia de suprafață, cu magazine online, realizați ca tot ce gasiti pe internet este teapa. Conferinte? Teapa ca sa faca bani niste baieti. Ziare? Tepe care traiesc din pacalit cititorii, ca se dea click pe prosopul lui Marica, ca sa cada. Influenceri gata sa iti moedereze viata, apetitul, gandurile, pentru doar 39.99, amazonieni care te invata cum sa dropshipping pentru doar 4999, domnisoare care vor sa iti arate mijul pentru doar 4.99 lunar, totul se invarte in jurul tepei.

Ma gandeam la asta cand am dat click inainte pe un link


Titlul suna interesant, La fel ca Duolingo, dar pentru ADHD. Normal, cand citesti Duolingo, te gandesti ca e vreo aplicatie pentru invatat limbi străine, cu accent pe invatarea celor cu ADHD. Exista niste trucuri misto pentru cei ca noi, ca sa le usureze atentia, gen îngroșarea catorva litere din cuvinte, pentru ca creierul, ca scanează cuvantul, sa il poata deosebi usor si reconstrui restul din memorie. Si altele.

Dar nu. E țeapă. Ca orice altceva de pe internet. E o aplicatie care te învață, doar pentru un pret mic mic mic, cum sa iti infrangi obiceiurile gresite in adhd. Fix ce aveam nevoie si imi doream.
Țeapă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.