În ultima perioadă m-am uitat, din nou, la niște seriale pe care le-am mai văzut, gen Elementary. Efectiv nu mă pot lega, afectiv vorbind, de alte personaje. Am în așteptare Mayor of Kingstown și Yellowstone, pur și simplu nu pot să le dau play, ADHD-ul meu nu e pregătit pentru ceva nou. Bine, la Yellowstone mă ține și faptul că am tot văzut o tonă de clipuri pe tiktok, știu majoritatea acțiunii, personajelor, care ce și cum se întâmplă și e și cam telenovelă, așa. Am vrut să văd și mizeria aia cu Blake Lively, în care se justifică cuckoldingul, dar nu am putut, că am avut ghinionul să prind ceva clip în care povestea o doamnă danger hair subiectul, plus laude supreme despre bărbații care înțeleg că femeile au nevoie să cunoască cât mai mulți bărbați înainte de a se stabiliza la unul, iar faptul că nu este copilul tău genetic nu contează, cât timp o iubești. Cred că am mai văzut un film similar, acum mulți ani, cu Kevin Costner și tipul care îl joacă pe Hulk, Mark Rufallo, în care Costner face sex cu bunica, cu mama și cu fiica, cu fiica în timp ce e într-o relație cu Mark, dar fiica era curioasă și aia a fost. După care s-a întors la Mark, în timp ce afară plouă, iar Mark a primit-o, că ce să și faci, o iubea.

Anyway, ce voiam să zic e că am văzut o grămadă de filme proaste în ultima perioadă, cu tot felul de mesaje de alea obosite, cu woke, cu cuckold, cu chestii tip Este familie, nu ai ce să faci, la chestii de alea gen Tata m-a violat când eram mică și mama m-a bătut pentru că l-am lăsat, bunica nu m-a crezut și a povestit în tot satul că eram curvă de mică, dar acum sunt bolnavi și m-am întors, pentru că familia e familie și mama e mama și tata e tata, nu am ce să fac, sângele apă nu se face.

Dacă sunteți la început, în viață, dacă nu aveți sintetizate, încă, experiențe proprii, țineți minte.
Familia este cea pe care ți-o faci tu, nu cea în care ai aterizat, dintr-o întâmplare. Nu trebuie să suferi nimănui nimic, nu trebuie să accepți nicio agresiune, nu trebuie să ierți niciun fel de răutate, pe baza faptului că vai, este familie. Nu, nu este. Familia e alcătuită din oamenii pe care ți-i alegi tu, din prietenii pe care îi vrei tu alături de tine, din femeia pe care ai ales-o și te-a ales, în pofida faptului că nu înțelegi exact de ce te place, din copiii pe care ți-i faci sau pe care îi adopți, din memoriile pe care ți le faci alături de ei, din timpul pe care îl petreci alături de ei, din anii de griji, lacrimi sau iubire cu care ați fost binecuvântați, din speranțele pe care le împărtășiți și pe care le folosiți ca temelie pentru construirea unui viitor.

Restul pot să se ducă-n…altă parte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.