I-a venit azi rezultatul omului cu mâncatul de Măgura la volan și ieșit la alcoolemie. De pe 8 iulie, rezultatul eliberat pe 24 iulie, deci două săptămâni, în condițiile în care și-a plătit singur analiza. Sunt sigur că proiectul domnului Ciolacu, ăla cu 3 zile, va fi un succes fenomenal.

Anyway, evident, alcoolemie zero, omul, așa cum v-am spus, nu bea, by default, nici măcar o bere la distracție sau alte scuze de gen.
Aici este partea funny. S-a dus la Mina Minovici după rezultat, ăia au zis că nu are dreptul să îl vadă, rezultatul e trimis la poliție. S-a dus la poliție să întrebe dacă primește o copie, poliția Măgurele, mai exact, a fost informat că nu are dreptul de a primi copie după analiza cerută de ei și plătită de el.

Acum trebuie să se ducă DOAR la judecătoria Cornetu, să conteste procesul verbal de amendă de 700 de lei, oferit cu larghețe de domnul polițist. Nu știe cum va contesta, mai exact, fără copia respectivă, poliția Măgurele l-a informat că vor trimite ei copia, dacă va fi cazul.

Sigur, va fi cazul, dar vă dați seama câți oameni zic Duuuu-te-n mm cu procesul tău, plătesc amenda și își văd de treabă, fericiți că au scăpat?
Și, în continuare, nu înțeleg, cum e asta cu Nu aveți dreptul să aveți copie după rezultatul toxicologic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.