Am râs săptămâna asta de Johannis și PNL mai rău decât am râs de români și doamna Șoșoacă. Prima oară am râs despre cum s-a oferit el, Klaus, rapid, să ia locul președintei Comisiei Europene, Ursula vadercumîizice. Efectiv penibil, deplasat, un cerșetor abominabil, un căutător etern de funcții și bani, deși a avut o viață și o căsnicie stearpă, efectiv nu înțeleg pentru cine se chinuie să strângă toți bănuții ăia nemunciți cu greu.

După care am râs de refuzul prezidențial de a merge la dineul de la Casa Albă, drept pedeapsă, pentru Biden, că nu i-a oferit postul de șef la NATO. Nu, serios, dacă nu ați auzit, Johannis nu s-a dus la dineul de după încheierea ședinței NATO, pentru că era fff supărat că nu a primit nimic. Sigur, nu sunt nici prost, să îl cred pe Claudiu Năsui, care e un măscarici al USR-ului, un fel de Rareș Bogdan, dar ușor mai prost, că l-ar fi trimis pe Ciucă, iar pe Ciucă nu l-au lăsat de la poartă să intre. Adică da, ok, pot crede că Ciucă habar nu are pe ce lume trăiește, dar protocolul de la Palatul Cotroceni sigur știe cu ce se mănâncă chestiile astea și nu ar fi permis ca instituția prezidențială să fie umilită în halul ăsta, pentru că aia e președintele, o instituție de reprezentare internațională, indiferent de numele care e acolo, deși porcarul de la Cotroceni consideră că el e instituția.

Și, uite-așa, ca orice român neaoș, am râs de porcarul care ne păstorește. Știți de ce porcar și nu văcar? Pentru că, pentru a merge cu vacile, trebuie să fii deștept, să știi terenurile cu iarbă bună, trebuie să știi unde e trifoi, unde se pot adăpa, lucruri de astea. În schimb, porcarul nu trebuie decât să ducă porcii la groapa de gunoi a satului.

Ceea ce se și face.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.