Unul din lucrurile bune pe care mi le aduce blogul ăsta, de-a lungul timpului, pe lângă nevastă, copii, bani, viață decentă, prieteni și comentatori senzaționali (nu voi nea zăpadă, nea ilie, gelu glad si menumorut, anukoi etc :))) ) este că am învățat multe lucruri și prostii de la oamenii care îl frecventează.

De exemplu, și o să vă rog să nu râdeți prea tare, eu nu știam și nu m-am gândit o secundă că există ochelari de soare pentru bărbați cu lentile corective. Da, știu, o fi de la ADHD, o fi de la faptul că doar atât mă duce capul, eu îmi cumpăram, în cel mai rău caz, ochelari de soare cu clip-on-uri de alea care se agață cu magnet pe nas. Clip-onuri care nu îmi plac, pentru că am probleme cu capul și trec razele soarelui printre ochelari și clip on și se reflectă aiurea și mintea mea nu suportă.

Câțiva ani buni m-am scos purtând lentile de contact, dar acum câțiva ani am început să nu le mai suport pe ochi, așa că visul de a purta ochelari de soare era așa, departe. Până când am citit prin comentarii, cred că vă contraziceați pe ceva, că există ochelari de soare cu dioptrii. Și, în acel moment, efectiv mi s-a deschis mintea. Pur și simplu nu mă gândisem la asta. Cred că a doua zi eram deja la lentilolog, să îmi fac ochelari.

Și god, ce diferență e…mai ales că aici, pe Năvodari, e soare, băi copii…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.