Pentru că prăjitura Măgura conține alcool.

Trimis de V.

Aseară înainte să ajung acasă am oprit la Penny sa iau niste pulpe și în drum spre casă am luat și doua prăjituri Măgura. În drum spre casă am devorat repede cele doua prăjituri Măgura. Mare filtru de poliție cu 100 de m înainte să ajung acasă, normal că mă opresc. Agent căpșună, actele la control. Totul bine și frumos. Domnule Xxxx suflați și în etilotest. Trag aer in piept și suflu, rezultatul 0,15 alcolemie😒. Le explic polițiștilor că vin de la munca, ora 21:30, și că deobicei nu beau nimic. Ambalajele aruncate de la Măgura îmi fac cu ochiul. Le spun polițiștilor că am mâncat doua prăjituri Măgura cu doua minute înainte să mă oprească. Citesc pe ambalaj și văd că conține alcol etilic rafinat.

Polițiștii îmi explică că din păcate sunt niste proceduri de urmat, etc. Mă urc în mașina polițiștilor și ne îndreptăm către cel mai apropiat spital (Sf Ioan ) pt recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Am dat doua probe se sânge la un interval de o ora între ele. Fiind weekend deja la mina Minovici este închis. Probele sunt duse la sediul IPJ Ilfov și păstrate până luni când vor fi duse la mina Minovici pt testare. Testarea o voi plati eu, în jur de 250 de lei. S-a eliberat proces verbal de contravenție 700 de lei care ulterior poate fi contestat ( la judecătoria Cornetu) după aflarea rezultatului, sperând că va fi zero. S-a eliberat dovada de circulație pt 15 zile .

Abia acum înțeleg eu de ce era fii-mea așa fericită când îi dădeam să mănânce câte o Măgura. Practic, băgam alcool în ea, măcar de două ori pe zi, cât a durat perioada în care i-a plăcut mizeria aia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.