Dar vai, vrem alegeri în două tururi la primărie! E ilegal să fie într-un tur, e bătaie de joc față de democrație.
Îmi aduc aminte cu drag de anul 2015, când Cioloș, premier, era RUGAT de toți cei din jur să repare mizeria pesedistă de a face alegerile pentru primărie dintr-un singur tur, ca să le iasă schema cu furatul capitalei. Iar Cioloș le-a zis tuturor să multă UE, pentru că nu ne jucăm cu aruncatul ordonanțelor de urgență, așa, pe toate prostiile.

Și îmi mai aduc aminte, cu și mai mult drag, de perioada petrecută de către USR la guvernare. Când au avut posibilitatea și au fost, iarăși, rugați, să schimbe legislația de alegere a primarilor. Doar că nimeni nu mai avea timp de așa ceva, toți erau pe cai mari, toți simțeau cum voturile vin spre ei, prin urmare, simțeau că sunt avantajați de sistem, deci nu e neapărată nevoie, interesale patriei o cer.

Acum a venit și Alifie, împreună cu prietenul său, Baros. Vremurile s-au schimbat. Gunoaiele din USR au distrus tot ce se putea distruge, sau au ars (cc Voiculescu), șefii s-au cărat, pe bani mulți, în posturi călduțe la UE și acum reîncep ideile despre cum să coagulăm opoziția, să fim dreapta, să fim uniți, toți în jurul acelorași mizerabili.

Și se întreabă de ce nici măcar un gunoi de petiție online nu se semnează.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.