Și nu e cel mai prost pentru că, așa cum v-ați fi așteptat, fiind un produs Disney, e un rahat woke, gen tot universul ăla este plin de negri și asiatici, singurul alb care apare moare în primele 5 minute. Nici măcar pentru că orice tip de fizică, inclusiv fizica din Farts and Furios, e distrusă de la bază, în The Acolythe, focul arde cu flamă în spațiu și este stins cu stingătorul, gen îi taie oxigenul. În spațiu.

Nu.
E prost pentru că este prost scris și prost jucat. Prost. Intens de prost. Efectiv scenariștii sunt niște idioți, ideea de bază a filmului e idioată, execuția scriptului este la limita unui IQ de 70, premiza de la care pleacă este stupidă iar actorii…actorii te fac să regreți că, vreodată, ai fost fan Star Wars și ai crezut, ai sperat că, odată cu achiziționarea francizei de către Disney, se vor dezvolta povești magice din această lume, o să fii fericit să îți vezi personajele favorite în sequeluri, prequeluri, o să înțelegi forța, o să înțelegi cum supune Darth midiclorianele, prostioare de astea.

În schimb, Somehow Palpatine returned, ai eterne povești despre cât de cool sunt jedi, negri, maro, chinezi, verzi, peștilieni și reptilieni, dar în nici un caz albi și cum conduc ei cu mână de fier Republica, făcându-te să înțelegi de ce a apărut Palpatine și imperiul ulterior, pentru că cavalerii Jedi sunt niște rahați cu ochi care își impun dorințele peste tot pentru că te aruncă de la distanță, cu puterea minții și au săbii laser. Și răpesc copii care prezintă caracteristici Jedi, pentru că binele Republicii este mai important.

În rest, o păduchelniță de film, niște personaje creionate atât de puternic încât Jar Jar Binks este la nivel de Robert Downey Jr în Iron Man, primul film. Vă recomand nici să nu îl descărcați din vreo librărie de specialitate, darămite să dați bani la Disney pe porcăria asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.